Faceți căutări pe acest blog

joi, 27 august 2015

Intrebari

Ilinca: mami e greu sa fii mamica?
eu: uneori e greu, dar de cele mai multe ori e minunat.
Ilinca: trebuie sa faci in fiecare zi mancare, sa calci, sa speli... (daca nu m-as cunoaste as spune ca sunt o harnica:))
eu: pai nu trebuie sa faci in fiecare zi, intr-o zi puteti manca unt pe paine sau cereale cu lapte, sau orice va place, nu e obligatoriu sa faci daca nu poti, sau esti obosita.
Ilinca: mami, Doamne Doamne iti da copii numai daca te rogi?
eu: nu, uneori ti-i da si cand crezi ca iti doresti un copil, apoi iti dai seama ca nu poti sau nu ai cu ce il creste. Cand o femeie si un barbat se iubesc, din iubirea lor se naste un copil
Ilinca: dar ce sa intampla cand barbatul isi doreste un copil si femeia nu? (pe asta nu stiu de unde a scos-o)
eu: atunci Doamne Doamne tine cont de dorinta femeii, pentru ca ea poarta copilul si daca ei nu doresc sau nu pot sa creasca copiii ii dau spre adoptie.
Uneori cred ca as putea concura cu politicienii, asa o invart:)) ca sa iasa pozitiv:)
 

3 comentarii:

 1. As dori si eu sa aflu daca se poate face o adoptie nefiind casatorit/a si locuind in strainatate.Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La prima intrebare raspunsul eate da, fara nicio diferenta, la a doua- intra la adoptii internatinale si din cate stiu este un proces lung si anevoios. Sunati la Dir de prot copilului din judetul unde aveti domiciliul in tara sau la oficiul roman de adoptii si va spun pasii:)

   Ștergere
  2. Multumesc pentru raspuns!Te admir pentru ceea ce esti,pentru ceea ce faci,esti un bun exemplu pentru toti.Domnul sa te binecuvanteze pe tine si intreaga ta familie!

   Ștergere