Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 mai 2015

Ziua 4

Ne-am trezit. A vrut sa spele pe jos, sa aleaga fasole, sa se joace cu ouale. Mi-a zis "mai vin la tine".
Ne certam in continuare de la mancare, asa ca, pentru a manca o santajez cu ceva dulce (am pus untul intr-o cutia de margarina, pentru ca nu voia sa manance unt)
Ne jucam de-a ascunsa iar si iar.
Ii tot spun sa nu-si suga degetele decat noaptea la culcare, ziua nu. Am tipat la ea ca umbla la priza - ii explic care-i treaba cu priza.
Ii place mult sa aleaga fasolele. Am schimbat-o ca s-a udat cat a spalat pe jos. Am pupat-o si mi-a zis "Mami te ubec mult". Am mancat - pentru prima oara a mancat fara mofturi, inclusiv painea (am scos prajitorul de paine:).
A spalat pe jos muuult.
Am facut paturici si pat la o papusa, apoi am facut ceai si am mancat ca domnisoarele cu biscuiti.
Ma intreaba "Nu mai mergem la mama?"
Eu"Ba da"
Dupa intrebarea asta s-a dus pe pat, si-a supt degetee si nu mi-a dat voie sa o ating. I-a trecut repede (cateva minute) si a venit "Mamii, hai, dirli dirli"-asta inseamna ca o tin in brate si dansam (cred ca o facem ore intregi.
A venit D. sa ne aduca lista de cumparaturi. A dat-o afara "Tu pleaca!", sa apucat de plans, vrea sa stea doar cu mine.
Seara la culcare iar am citit povestea. M-a intrebat daca poate sta "pe burta ta"-adica sa se cuibareasca la mine in brate, Citeam povestea si iar am ajuns la pagina cu steaua si sorele si norii "asta sunt eu si mama si tata si cipri si laur"
eu"dar eu unde sunt mami?"
"tu esti langa mine"
S-a intors cu fata spre mine si-a pus degetul in gura, m-a intrebat daca acum l poate tine in gurita si apoi a adormit (in primele nopti a dormit cu spatele).
Azi mi-a cerut suzeta si patut!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu