Faceți căutări pe acest blog

marți, 19 mai 2015

Ziua 3

Asta noapte a dormit mai bine- in prima jumatate a noptii doarme ca un covrigel linistit, isi suge degetele, se intarce su spatele la mine si adoarme. In a doua jumatate a noptii se foieste de necrezut - nu sta nici 2 minute intr-un loc-se invarte in pat-
acum e cu capul spre perete, imediat pe mine, cu capul pe perna, cu picioarele peste tot.
Am luat-o si am tinut-o strans langa mine, nepermitandu-i aproape sa se miste si s-a linistit si a adormit cate 40minute pana amorteam. A vrut apa de 2 ori si pipi o data.
S-a trezit intrebandu-ma in acelasi moment daca poate manca o bomboana. Am dat drumul la instalatia din brad stand inca in pat:
"Imi place asta (instalatia). Am sa-i duc lui Cipri si lui Laur (copiii de la AM). Ba nu! Est tot al meu! (bradul)
Inainte sa coboare din pat imi spune "Tu esti mama".
Isi suge degetele si se uita la TV. I-am spus ca doar noaptea are voie sa le suga. E o forma de alinare de-a ei si nu vreau sa i-o iau,
Am fost in mall la spiridusi si i-am luat un balon, pe care nu a vrut sa-l imparta cu nimeni. A vazut inghetata "vreau si eu", apoi altele: vreau aia, vreau ailalta (toate pe un ton de mataiala).
I-am spus ca nu mai poate sta la TV. A spus ca ma spune lui tata (AM).
La fel inainte sa plecam, ca ea nu-si ia geaca, ca mama i-a zis "cu flanea".
I-am spus ca daca plage iar cand o scot din baie nu mai pot sa-i fac baie asa de des ca ma deranjeaza si a promis ca nu mai plange. S-a tinut de cuvant.
Seara "gata ne culcam, inchide ochii".
"Nu pot, vezi? Sunt stricti. Imi cumpi altii de la magazin?"

2 comentarii: