Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 aprilie 2015

Adidasi Big Step

Acum cateva saptamani am fost contactata pe mail de o firma care importa incaltaminte pentru copii de la produatori de renume mondial, care, imi oferea o pereche de papucei la alegere pentru Ilinca, urmand ca dupa purtare sa scriu un review in legatura cu produsul.
Am fost foarte incantata si m-am laudat tuturor, a fost primul lucru castigat de mine in calitate de blogger, iar apoi m-am intrebat ce fac daca nu sunt faini:), dar dupa ce i-am primit nu a mai fost cazul.
Cum urma ziua ei si Pastele, cand ne luam papucei si hainute noi, cum balerini deja avea, m-am orientat spre o pereche sport, desi imi placeau mai multe perechi :) elegante. Anul trecut Ilincai i-am cumparat doar tenisi nu si adidasi din piele, acestia parandu-mi mereu mult prea rigizi pentru un copil.
Am ales marimea si a venit curierul la mine la serviciu cu o pereche absolut superba de adidasi pentru fetite.
La prima vedere: mi-a placut faptul ca in interior au o piele moale moale, n-au pic de material sintetic care face pielea sa transpire si faptul ca au scai, deci se pot incalta fara vreun ajutor din partea unui adult de catre orice copil.
Ilincai i-au placut foarte tare, ii poarta zilnic de cand s-a facut frumos afara, si cand coboara pana la magazin sau la joaca/plimbare/gradinita ma intreaba daca poate sa-si ia adidasii, de unde trag concluzia ca sunt si foarte comozi.
i-am pozat cand au ajuns:)
au piele in interior si scai pentru a fi incaltati fara probleme
nu jeneaza/incomodeaza copilul si sunt si foarte usori
arata si foarte bine, au doza lor de roz, pentru a place fetitelor, dar nu incat sa deranjeze
copilul ii prefera oricarei alte perechi, de unde trag concluzia ca sunt comozi si ca sunt si frumosi conform standardelor ei:)
Preturile de pe site sunt putin peste medie in materie de papucei pentru copii, eu in genere vanez promotiile cand e vorba de incaltari pentru Ilinca, dar am observat ca diferenta dintre o firma care produce incaltaminte si una care produce diverse este foarte mare in calitatea calapodului si in felul in care calca copilul. Anul trecut a probat nenumarati balerini foarte frumosi cu care calca aiurea pana cand am pus-o sa probeze o pereche de la o firma specializata in incaltaminte si am vazut diferenta. 
Eu personal cu siguranta am sa comand de la bigstep, cel putin pantofiorii pentru gradinita/scoala, cei sport, dar am pus ochii si pe niste cizmulite de cauciuc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu